Päihteetön Pelikenttä

Vastuullinen valmentajuus: Päihteetön pelikenttä -aineisto on tarkoitettu kaikille nuorten organisoidussa liikunta- ja urheilutoiminnassa mukana oleville valmentajille, huoltajille, joukkueenjohtajille, urheilijoille, urheilujohtajille … Jatka lukemista Päihteetön Pelikenttä

vino_pelikenttaVastuullinen valmentajuus: Päihteetön pelikenttä -aineisto on tarkoitettu kaikille nuorten organisoidussa liikunta- ja urheilutoiminnassa mukana oleville valmentajille, huoltajille, joukkueenjohtajille, urheilijoille, urheilujohtajille ja urheilevien nuorten vanhemmille. Materiaali sisältää asiatietoa ja työkaluja ehkäisevän päihdekasvatuksen tueksi.

Aineiston tavoitteena on tukea urheilu- ja liikuntaseuroja kehittämään toimintaansa niin, että niissä harrastavien nuorten olisi helpompi elää ilman päihteitä. Kun päihteiden käytön aloitusikää saadaan nostetuksi, riippuvuus- ja syrjäytymisriskit vähenevät merkittävästi. Entistä useampi nuori omaksuu tällöin terveet elämäntavat ja hallitun suhtautumisen päihteisiin.

Teksti: Ritva Kuusisto ja Hannele Nykänen
Julkaisijat: Myllyhoitoyhdistys ry ja Raittiuden Ystävät ry

KIRJANEN
60-sivuinen kirjanen, suomeksi tai ruotsiksi

1-20 kpl 3,5 €/kpl
21-100 kpl 3 €/kpl
yli 100 kpl 2 €/kpl
yli 1000 kpl 1,5 € /kpl


 

Yhteystiedot ja aineistotilaukset:

Raittiuden Ystävät ry
Annankatu 29 A 9
00100 Helsinki

Puh. 040 455 4355
ry@raitis.fi

Kirjoita tässä kannanottosi aiheeseen!

Olet ensimmäinen ottamassa kantaa! Tähän aiheeseen ei ole vielä annettu yhtään vastausta.