Odotettavissa sammuneita naisia ja alkoholistivanhuksia

Juomatapatutkimus varoittaa siitä, mihin ollaan tultu ja minne ollaan menossa Suomen naiset juovat itsensä humalaan yhä useammin. Vanhustyöntekijöiden tulisi valmistautua … Jatka lukemista Odotettavissa sammuneita naisia ja alkoholistivanhuksia

Juomatapatutkimus varoittaa siitä, mihin ollaan tultu ja minne ollaan menossa

Suomen naiset juovat itsensä humalaan yhä useammin. Vanhustyöntekijöiden tulisi valmistautua kasvaviin päihdeongelmiin. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tuorein juomatapatutkimus vahvistaa tilastolliseksi totuudeksi muutokset, jotka ihmiset ovat jo jonkin aikaa voineet nähdä ympärillään.

Kirjoita tässä kannanottosi aiheeseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olet ensimmäinen ottamassa kantaa! Tähän aiheeseen ei ole vielä annettu yhtään vastausta.