Viides valtakunnallinen Ainemaatio-kilpailu on täällä taas!

Miten sinä haluaisit kertoa päihteistä ystävällesi? Millä tavoin haluaisit itse niistä kuulla? Lähde rohkeasti mukaan toteuttamaan omaa visiotasi! Elämä On … Jatka lukemista Viides valtakunnallinen Ainemaatio-kilpailu on täällä taas!

Miten sinä haluaisit kertoa päihteistä ystävällesi?

Millä tavoin haluaisit itse niistä kuulla? Lähde rohkeasti mukaan toteuttamaan omaa visiotasi!

Elämä On Parasta Huumetta ry, MTV3 ja Preventiimi kutsuvat sinut ja ystäväsi jälleen vaikuttamaan: luo omannäköisesi animaatiotyö päihteistä omien havaintojesi ja kokemustesi pohjalta. Uskalla tarttua paljon esillä olevaan aiheeseen ja mieti, mitä juuri sinulla on siitä sanottavana.

Voit pohtia vapaasti, kuinka haluaisit tuoda päihdeteemaa esille: miten päihteet näkyvät sinun asuinympäristössäsi tai puhutaanko alkoholista, tupakasta, huumeista ja muista päihteistä nuoria koskettavalla tavalla. Voit myös keksiä jonkin aivan omanlaisesi tarinan. Kuinka juuri sinä näet ja koet aiheen, mitä haluaisit tuoda omassa animaatiossasi esille ja miten?

Anna mielikuvillesi siivet! Animaation voi toteuttaa joko yksin tai ryhmässä. Toteutustapa on vapaa: tuotos voi olla piirros-, vaha-, leike-, tai tietokoneanimaatio. Animaatio-kilpailu on kaikille avoin; koululuokat, nuorten ryhmät tai kerhot soveltuvat hyvin kilpailun osallistujiksi. Yli 18 -vuotiaiden sarjassa mukana on ”animaattoreita” mm. oppilaitoksista, mutta myös itsenäisiä tekijöitä.

Ainemaatio-kilpailussa on kaksi sarjaa: yli ja alle 18-vuotiaat. Kilpailutyö tulee lähettää Quick time (.mov) tai Audio Video Interleave muodossa (.avi) cd:llä tai dvd:llä. Laitathan myös mukaan omat yhteystietosi (nimi, ikä, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite) sekä lyhyt kuvaus työsi aiheesta sekä animaatiosi teon vaiheista. Jos tekijänä on ryhmä, yhden henkilön yhteystiedot riittävät. Kilpailun järjestäjillä on viiden (5) vuoden oikeus kilpailuun luovutettuihin töihin.

Kilpailutöitä arvioitaessa kiinnitetään huomiota sisällön uskottavuuteen, animaatiokeinojen kekseliääseen hyödyntämiseen ja oman, raikkaan näkemyksen esilletuomiseen. Kilpailussa menestyneet palkitaan 300 ja 100 euron rahasummilla.


Kilpailuaika on 22.7.2010 – 31.3.2011.

Kilpailutyöt lähetetään osoitteeseen:

Sami Ruokangas MTV3 Uutiset

00033 MTV3

Lisätietoja:

ainemaatio@hubu.fi

Kirjoita tässä kannanottosi aiheeseen!

Olet ensimmäinen ottamassa kantaa! Tähän aiheeseen ei ole vielä annettu yhtään vastausta.