Mainosta Selvin päin kesään kampanjaa!

Raittiuden Ystävät ry tukee jäsenyhdistyksiään ja yhteistyökumppaneitaan paikallisessa vaikuttamistoiminnassa. Ohessa on Selvin päin kesään -kampanjan mainos, jonka yhdistys voi halutessaan lähettää … Jatka lukemista Mainosta Selvin päin kesään kampanjaa!

Raittiuden Ystävät ry tukee jäsenyhdistyksiään ja yhteistyökumppaneitaan paikallisessa vaikuttamistoiminnassa. Ohessa on Selvin päin kesään -kampanjan mainos, jonka yhdistys voi halutessaan lähettää esim. paikallislehteen.

Mainoksessa on vapaita tekstirivejä yhdistyksenne nimen ja mahdollisen lisätervehdyksen lisäämistä varten.  Mainoksen katselu, tekstien kirjoittaminen ja tulostaminen onnistuu tavallisella Acrobat Reader -ohjelmalla.  (Professional ja  Standard -ohjelmaversiolla voi tekstin myös tallentaa julisteeseen esim. paikallislehteen toimittamista varten. Jos käytettävissä ei ole ko. ohjelmaversioita, voi mainoksen toimittaa lehteen sellaisenaan ja lähettää mainokseen halutun tekstin erikseen.)

Jos mainos julkaistaan jossain lehdessä, niin pyydämme että sen minimikoko lehdessä olisi A6 (eli neljäsosa A4:sta).

Lataa Selvin päin kesään -mainos_2011 (pdf)

Kirjoita tässä kannanottosi aiheeseen!

Olet ensimmäinen ottamassa kantaa! Tähän aiheeseen ei ole vielä annettu yhtään vastausta.