URPO-antialkoholimainoskilpailu ja verkko-opetusmateriaali

13–19-vuotiaille nuorille järjestetään antialkoholimainoskilpailu 19.9. – 4.11.2011. Kilpailuun voivat osallistua koulu-, nuorisotyö- ja muut vastaavat ryhmät. Kilpailussa tehtävänä on suunnitella … Jatka lukemista URPO-antialkoholimainoskilpailu ja verkko-opetusmateriaali

13–19-vuotiaille nuorille järjestetään antialkoholimainoskilpailu 19.9. – 4.11.2011. Kilpailuun voivat osallistua koulu-, nuorisotyö- ja muut vastaavat ryhmät. Kilpailussa tehtävänä on suunnitella antialkoholimainos kuvitteelliselle URPO-juomalle.

Työ voi olla juliste tai video. Kilpailutyöt tulevat Ehkäisevän päihdetyön viikon ajaksi nähtäväksi kilpailusivustolle, jossa voi käydä äänestämässä omaa suosikkiaan. Raadin valitsemat voittajat julkistetaan viikon päätteeksi. Palkintoina on jaossa yhteensä 1500€ käytettäväksi esimerkiksi luokkaretkeen tai johonkin yhteiseen hankintaan.

Ohjeet ja lisätietoa kilpailusta löytyvät osoitteesta www.hienostisivistynyt.com. Käykää katsomassa! URPO löytyy myös Facebookista.

 

Kirjoita tässä kannanottosi aiheeseen!

Olet ensimmäinen ottamassa kantaa! Tähän aiheeseen ei ole vielä annettu yhtään vastausta.