Ajankohtaisilla Päihdepäivillä puhutaan rohkeasti päihteistä

Tervetuloa Päihdepäiville 13.-14.5.2014 Helsinkiin, Tapahtumakeskus Telakka (Henry Fordin katu 6) Päihdepäivät järjestetään ensimmäistä kertaa keväällä, toukokuussa. Tapahtuman tuottavat EHYT ry ja … Jatka lukemista Ajankohtaisilla Päihdepäivillä puhutaan rohkeasti päihteistä

Päihdepäivättunnus

Tervetuloa Päihdepäiville 13.-14.5.2014 Helsinkiin, Tapahtumakeskus Telakka (Henry Fordin katu 6)

Päihdepäivät järjestetään ensimmäistä kertaa keväällä, toukokuussa. Tapahtuman tuottavat EHYT ry ja Ehkäisevän päihdetyön verkosto asiantuntijakumppaneineen. Raittiuden Ystävät ry on myös verkoston jäsen.

Päihdepäivät on päihdealan ykköstapahtuma Suomessa. Se kerää yhteen sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaiset kunnista ja järjestöistä. Uusittu tapahtuma tarjoaa osallistujille ajankohtaista tietoa, työkaluja, yhteistyöverkostoja sekä innostusta ja inspiraatiota arjen työhön.

Päihdepäivät Twitterissä: #päihdepäivät

Lisätietoja:

Koulutussuunnittelija Annika Eloranta, annika.eloranta(at)ehyt.fi  puh. 050 411 0357

Kirjoita tässä kannanottosi aiheeseen!

Olet ensimmäinen ottamassa kantaa! Tähän aiheeseen ei ole vielä annettu yhtään vastausta.