Juhlavan raikas marja-coctail

2 dl pakastettuja mansikoita (jäisiä) 2 dl puolukoita  1 dl omenahilloa ½ – 1 cm tuoretta inkivääriä hiukan marjamehutiivistettä makua vahvistamaan Sekoita ylläolevat … Jatka lukemista Juhlavan raikas marja-coctail

marja-coctail2 dl pakastettuja mansikoita (jäisiä)
2 dl puolukoita 
1 dl omenahilloa
½ – 1 cm tuoretta inkivääriä
hiukan marjamehutiivistettä makua vahvistamaan

Sekoita ylläolevat tehosekoittimessa. Lisää sitten joukkoon kuplia antamaan hiilihapotettua kivennäisvettä ja tarvittaessa tavallista vettä. Nestettä tulisi olla selvästi yli puolet. Voit myös lisätä mausteeksi glögiä tai hiukan tonic-vettä. Päälle mintun lehtiä.

Kirjoita tässä kannanottosi aiheeseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olet ensimmäinen ottamassa kantaa! Tähän aiheeseen ei ole vielä annettu yhtään vastausta.