Säännöllistä vaikuttamistyötä yhteisissä hankkeissa

Raittiuden Ystävät ry tekee säännöllisesti vaikuttamistyötä monen muun järjestön kanssa. Yhteistyössä muun muassa tuotetaan päihdehaittoja ehkäiseviä hankkeita, kampanjoita, tapahtumia ja materiaalia … Jatka lukemista Säännöllistä vaikuttamistyötä yhteisissä hankkeissa

Raittiuden Ystävät ry tekee säännöllisesti vaikuttamistyötä monen muun järjestön kanssa. Yhteistyössä muun muassa

  • tuotetaan päihdehaittoja ehkäiseviä hankkeita, kampanjoita, tapahtumia ja materiaalia
  • sekä annetaan poliittisia ja yhteiskunnallisia lausuntoja.

 

Olemme mukana 40 verkostokumppania käsittävässä Ehkäisevän päihdetyön verkostossa (EHYT), Helsingin kaupungin Vastuullisen alkoholin käytön toimenpideohjelman työryhmässä, Preventiimi-osaamiskeskuksen asiantuntijana, Ehkäpä-verkostossa sekä Tampereen kaupungin Nuorisopalvelujen vuosittain järjestämässä ChillHouse-tapahtumassa.

Lisäksi meillä on edustaja myös VAK ry:n (päihdekuntoutujien moniammatillinen tukiverkosto) ja OK-opintokeskuksen hallituksissa, Joutsenon Opiston johtokunnassa sekä Seurantaloasiain neuvottelukunnassa.

Kansainvälisesti toimimme pohjoismaisessa Nordiska Godtemplarrådetissa (NGR) sekä IOGT International -verkostossa.

Kirjoita tässä kannanottosi aiheeseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olet ensimmäinen ottamassa kantaa! Tähän aiheeseen ei ole vielä annettu yhtään vastausta.