Lasten terveysfoorumi

Lasten terveyskäräjät kutsuvat keskustelemaan kouluhyvinvoinnista ja sen edistämisestä 9.11.2016 klo 9–13 Eduskunnan pikkuparlamenttiin. Tilaisuus on tarkoitettu ensisijaisesti kansanedustajille, kuntapäättäjille, opettajille, … Jatka lukemista Lasten terveysfoorumi

Lasten terveyskäräjät kutsuvat keskustelemaan kouluhyvinvoinnista ja sen edistämisestä 9.11.2016 klo 9–13 Eduskunnan pikkuparlamenttiin. Tilaisuus on tarkoitettu ensisijaisesti kansanedustajille, kuntapäättäjille, opettajille, kuraattoreille ja järjestöjen edustajille ja muille alan ammattilaisille. Lisätietoja vuoden 2016 käräjistä.

Lasten terveysfoorumi on järjestöverkosto, jonka toiminta tukee ensisijaisesti ammattikasvattajia, terveystyötä tekeviä ja muita lasten kanssa toimivia. Eri tahojen jo olemassa olevia toimintoja sovitetaan yhteen, jolloin niiden yhteisvaikutus lisääntyy ja tavoitteet on helpompi saavuttaa.

Verkoston vahvuutena on nopea reagointi ajankohtaisiin lasten ja nuorten terveyteen ja hyvinvointiin liittyviin asioihin. LTF seuraa aktiivisesti tapahtumia, vastaanottaa viestejä eri tahoilta ja tarvittaessa niiden pohjalta tekee toimenpiteitä asioiden näkyväksi tekemiseksi.

LTF:n tavoitteena on:

  • edistää lasten ja nuorten terveyttä, hyvinvointia ja turvallisuutta yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa
  • kannustaa kaikkia aikuisia toimimaan myönteisenä mallina lapsille ja nuorille
  • vaikuttaa päättäjiin, ottaa kantaa ja toimia yhteistyössä alan tutkimuslaitosten kanssa
  • järjestää tapahtumia, joissa lapsen ja nuoren ääni tulee kuulluksi.

Lue lisää hankkeen kotisivulta

Kirjoita tässä kannanottosi aiheeseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olet ensimmäinen ottamassa kantaa! Tähän aiheeseen ei ole vielä annettu yhtään vastausta.