Tulisiko nuorten energiajuomien käytöstä huolestua?

Tästä aiheesta ilmestyi artikkeli raitis.fi-lehdessä. Mitä sinä olet mieltä? Osallistu keskusteluun ja kirjoita vastauksesi alla olevaan tekstikenttään.  Jos aihe on mielestäsi … Jatka lukemista Tulisiko nuorten energiajuomien käytöstä huolestua?

Tästä aiheesta ilmestyi artikkeli raitis.fi-lehdessä.

Mitä sinä olet mieltä? Osallistu keskusteluun ja kirjoita vastauksesi alla olevaan tekstikenttään.  Jos aihe on mielestäsi keskustelun arvoinen, käytä alla olevia sosiaalisen median painikkeita kertoaksesi siitä myös muille!

Lue myös THL:n selvitys energiajuomien terveysvaikutuksista.

Kirjoita tässä kannanottosi aiheeseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olet ensimmäinen ottamassa kantaa! Tähän aiheeseen ei ole vielä annettu yhtään vastausta.