Remulle raittius tarkoittaa vilpittömyyttä

(Sivu 2/3) Mies intoutuu vielä kehumaan Disneyn muutaman vuoden takaista elokuvaa Her, jossa Scarlet Johanssonin äänellä varustettu tietokoneen käyttöjärjestelmä on … Jatka lukemista Remulle raittius tarkoittaa vilpittömyyttä

(Sivu 2/3)

Mies intoutuu vielä kehumaan Disneyn muutaman vuoden takaista elokuvaa Her, jossa Scarlet Johanssonin äänellä varustettu tietokoneen käyttöjärjestelmä on niin kätevä, ettei leffan päähenkilö enää muita kavereita tarvitsekaan! Ja koska käyttöjärjestelmässä on vika, sekin onnistuu rakastumaan käyttäjäänsä. Siinä onkin soppaa hämmennettäväksi.

– Toi on pientä herättelyä ja jengi voi suhtautua siihen siltä pohjalta, että se oli vain elokuvaa, mutta kyllä historia jo osoittaa, että totuus on taruakin ihmeellisempää tulevaisuuden osalta, sanoo neljän aikuisen lapsen isä ja lähes kymmenen pienemmän isoisä.

Henkistä ja maallista

Ympärillä on ikoneita Neitsyt Mariasta, kattoon on maalattu feenikslintu, kerubeita sekä aseita alakerran matalamielistä isää vastaan. Huoneilman täyttää suitsuke. Juurilleen pääkaupunkiin juuri palannut mies istuu itse maalaamallaan sängyllä ja puhumme alastomuudesta taiteessa kauniina asiana.

Sen vastakohtana Remu näkee paaduttavan ja puhelimen netin vuoksi yleistyneen nettipornon. Se on miehestä juuriaan myöten sairasta, kuten pitkälle myös EU:n ajamat uudet seksuaalikasvatuksen raamit kouluille. Remu sanoo, että hänellä on ollut pää niin monta kertaa puskassa, ja että puutarhanhoitoon on tullut suhtauduttua niin pieteetillä, että kokee olevansa kompetentti jotain asiasta kommentoimaan:

– Vaik mä en ole koskaan ollut jiftiksessä (avioliitossa) mä tiedän että se on pyhä. Kyllä tällaiset asiat on meihin siis sisään rakennettu. Info on meissä valmiina. Kuinka toimia, kun on oikea aika heittää hynttyyt yhteen jonkun Ruusun kanssa, ei siihen mitään direktiiviä tai uusia värimääritelmiä tarhoihin tarvita avuksi.

Remu kehuu suomalaisia fiksuksi ja aikaansaavaksi kansaksi, hänestä on kuitenkin surullista sanoa, ettemme ole syvältä sivistyneitä.

– Kehittyneitä kyllä ollaan, mutta missä on sydämen sivistys? Viisaus. Pitääkö kaikki tehdä aina kuten muutkin? sukunsa patriarkka kysyy.

Pää selvänä – luonnollisesti

Keskustelu vaikuttaa siirtyvän Euroopan Unionin suuntaan, mutta jätetään se kuitenkin tällä erää rauhaan ja palataan raittiuteen.

Ihmisten pitäisi olla puhtaita. Sielullisesti oikealla aaltopituudella.
Kaljusta ja maskuliinisestä miehestä raittius alkoholista tarkoittaa vilpittömyyttä. Sitä että ihmisten pitäisi olla puhtaita. Sielullisesti oikealla aaltopituudella. Asiaan ei pidä sotkea väliaineita, tehokeinoja, eikä lemmenjuomia.

– Jos pää on kipeä, ei se tarkoita sitä, että heti pitää ottaa jotain “lääkettä”! Ellei ole iloja, ei ole elämää. Siihen kuuluu myös surut, se on balanssia, mies linjaa.

Varsinkin töissä keikoilla miestä harmittaa, että pitäisi odottaa jonkun juopuneen toipumista.

– Monet sekoo lavalla, jotkut tulee agressiiviseks jopa yleisöä kohtaan.
Kaikkea on mies nähnyt.

– Jotkut tulee apaattiseks, jos ne dokaa. Silti ne tekee sitä. Vaikkei ne edes diggaisi siitä! En näe juopottelussa mitään inspiraatiota. Sit viel useimmille se nuottiöljy ei riitä! Tärkein ja olennaisin juttu on vielä, että tupakkakin pitää palaa koko ajan! Hölmöt ei hiffaa, et siitä tulee lisästimulantti. Se maistuu humalaiselle melkein makeelta. Monikaan ei ymmärrä, et hedari aamulla tulee häkämyrkytyksestä. Se on ihan pimeetä, mulla on frendei, jotka ei polta ollenkan mut jurrissa ne vetää vaikka sikaria, Remu sanoo.

(Jatkuu seuraavalla sivulla…)

Kirjoita tässä kannanottosi aiheeseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olet ensimmäinen ottamassa kantaa! Tähän aiheeseen ei ole vielä annettu yhtään vastausta.