Remulle raittius tarkoittaa vilpittömyyttä

(Sivu 3/3) Hän arvailee kuinka hirveältä peruspohjoismainen “rentoutuminen” näyttää jollekin, jonka ei ole tarvinnut nähdä ikinä vappuaattoa Espalla. Siinä onkin … Jatka lukemista Remulle raittius tarkoittaa vilpittömyyttä

(Sivu 3/3)

Hän arvailee kuinka hirveältä peruspohjoismainen “rentoutuminen” näyttää jollekin, jonka ei ole tarvinnut nähdä ikinä vappuaattoa Espalla. Siinä onkin mallimaa Suomelle petrattavaa!

– Pitää olla vireessä, koska jokainen ihminenhän on puhdas timantti, joka likaantuu vain käytössä. Nykyään ympäristö on vaan vaarallinen. Pääasiassa, koska yleisesti käytettyjä nautintoaineita ei osata, eikä uskalleta edes kyseenalaistaa! Raittius on koko olemassaolon tärkein asia, sitä se merkitsee mulle, mies sanoo.

Kun ilo on ylimmillään, näyttää se musta siltä että, oikeasti ihmiset on silloin kaikkein lähinnä helvettiä!
– Läntisissä seurustelutavoissa on kiveen kirjoitettu, että aina kohdatessa pitää alkaa nostaa maljaa, tai viimeistään sitten murheen iskiessä. Lapsille näytetään esimerkkiä tyyliin: Aina voi ottaa pari siideriä. Meni siis hyvin tai huonosti. Tai hyvin huonosti! Hyvästä fiiliksestä jos puhutaan, niin toi on tekohengitystä huonoille asioille. Yleensähän ihmiset just tutustuu toisiinsa näissä ravitsemusliikkeissä, sit on hyvä fiilis vähän aikaa ja ollaan toisiinsa jopa kauheen rakastuneita. Kun ilo on ylimmillään, näyttää se musta siltä että, oikeasti ihmiset on silloin kaikkein lähinnä helvettiä!, Remu pohtii.

Klubeilla ja yössä uransa tehnyt konkari sanoo, että surullisinta suomalaisten suhteessa musiikkiin on se, että liian monista soitto tuntuu mukavalta vasta kun on juonut, tanssimisesta puhumattakaan!

– Mutta aito hulluus, se on semmoinen raittius, että sillä pääsee melko pitkälle! Ihmisten pitäisi osaa elää hetkessä! Maestro nauraa.

Tämä juttu avaa artikkeleiden sarjan hetkessä elämisestä ja flow-tilasta.

Teksti ja kuva: Saska Aaltonen

Kirjoita tässä kannanottosi aiheeseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olet ensimmäinen ottamassa kantaa! Tähän aiheeseen ei ole vielä annettu yhtään vastausta.