No Smoking Cafe

Päihteetöntä tekemistä ja yhdessäoloa nuorille silloin, kun vaihtoehto voisi olla ajautua päihteiden käyttöön.  Vantaan koivukylässä sijaitseva No Smoking Cafe -toimitila tarjoaa … Jatka lukemista No Smoking Cafe

Päihteetöntä tekemistä ja yhdessäoloa nuorille silloin, kun vaihtoehto voisi olla ajautua päihteiden käyttöön. 

Vantaan koivukylässä sijaitseva No Smoking Cafe -toimitila tarjoaa mielekästä tekemistä 12-18-vuotiaille nuorille. Toimintaa on perjantai ja lauantai-iltaisin, mutta myös muina päivinä. Järjestämme peli-iltoja, katsomme elokuvia, pidämme erilaisia teemailtoja, keskustelemme päihdeasioista ja ihan vaan vietämme aikaa yhdessä.

No Smoking Cafe on osa Raittiuden Ystävät ry:n PäihteetönPää-toimintaa ja toimintamallia ollaan tulevaisuudessa laajentamassa myös muualle Suomeen. Vantaan Koivukylä on valittu ensimmäiseksi toimipisteeksi, koska alue on tunnettu nuorten poikkeuksellisen yleisestä ja varhaisesta päihteiden käytöstä.

Katso myös: www.paihteetonpaa.fi

Kirjoita tässä kannanottosi aiheeseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olet ensimmäinen ottamassa kantaa! Tähän aiheeseen ei ole vielä annettu yhtään vastausta.