Raittiuden Ystävien Hengähdä hetkeksi -toiminta kutsuu mukaan!

Hengähdä hetkeksi -luento- ja keskustelutilaisuudet jatkuvat: – 24.5.2022 klo 18.00 – 20.00 Palvelukoti Esplanad, kabinetti, Kuningattarenkatu 7, Loviisa.Ohjelmassa kuvanveistäjä ja … Jatka lukemista Raittiuden Ystävien Hengähdä hetkeksi -toiminta kutsuu mukaan!

Hengähdä hetkeksi -luento- ja keskustelutilaisuudet jatkuvat:

– 24.5.2022 klo 18.00 – 20.00 Palvelukoti Esplanad, kabinetti, Kuningattarenkatu 7, Loviisa.
Ohjelmassa kuvanveistäjä ja raittiusvalistaja Tero Maksimainen puhuu raittiustyön haasteista ja Raittiuden Ystävien toiminnanjohtaja Marko Kailasmaa alustaa päihteiden käytöstä Suomessa. Kahvitarjoilu.

– 9.6.2022 klo 17.00 – 19.00 Hämeenlinnan pääkirjasto, Leino-sali. Tilaisuudessa luennoi kasvatustieteiden tohtori, Raittiuden Ystävien pitkäaikainen työntekijä, Anneli Ilonen. Juontajana toimii Raittiuden Ystävien toiminnanjohtaja Marko Kailasmaa. Kahvitarjoilu.

Kaikki Hengähdä hetkeksi -tilaisuudet ovat maksuttomia. Tervetuloa mukaan!

Raitis Linja tarjoaa keskusteluapua

Raittiuden Ystävien Raitis Linja -puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 12–15. Palvelu tarjoaa keskusteluapua ja tietoa päihdeongelmista, raittiin elämäntavan eduista ja vinkkejä päihteettömään vapaa-aikaan. Puhelimessa on mahdollista tehdä myös alkoholinkäytön riskitasoa mittaava AUDIT-testi. Raitis Linja palvelee numerossa 0800 508 230.

Raitis Linja -palvelupuhelin on osa Raittiuden Ystävien Hengähdä hetkeksi -toimintaa, jossa järjestetään eri puolilla maata kannustavia kohtaamisia ja keskustelutilaisuuksia sekä annetaan tietoja ja taitoja hyvinvoinnin ja elämänlaadun kohentamiseksi.

Lue lisää ikääntyneiden alkoholinkäyttöön puuttumisesta THL:n sivuilta.

Lataa tästä ns. haitariesitteeksi taiteltava Hengähdä hetkeksi -esite eläkeläisille ja senioreille. Sen monet vinkit toimivat kaikille ikäryhmille!

Raitis Linja on mukana myös vuosittain 5.5. järjestettävässä Läheisten päivässä.

Suomen Punaisen Ristin sivuilta löytyy laaja lista verkkosivustoista, joilta saa apua niin oman elämän kuin koko yhteiskunnan poikkeusaikoina. Listalta löytyy mm. linkki alkoholinkäyttöä kartoittavaan AUDIT-testiin. Lue lisää.

Tuki- ja liikuntaelinliitto Tule ry on koonnut sivuilleen eri paikkakuntien poikkeustilanneinfoa ja paikkakuntakohtaista asiointiapua tarjoavia neuvontapuhelinnumeroita, joista voi tiedustella mm. paikallista kauppa- tai apteekkiasiointiapua. Lue lisää.

SOSTE ry on koonnut sivuilleen tietoa sosiaali- ja terveysjärjestöjen tarjoamasta avusta ja tuesta sekä tietoa siitä, mitä järjestöt ja järjestöjen kautta ihmiset voivat tehdä auttaakseen ihmisiä Ukrainan sodan jaloissa. Lue lisää.

Kirjoita tässä kannanottosi aiheeseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olet ensimmäinen ottamassa kantaa! Tähän aiheeseen ei ole vielä annettu yhtään vastausta.