Tipaton tammikuu 2021 – Löydä uusia tottumuksia!

Tipaton tammikuu -kampanja kutsuu jälleen miettimään suhdettaan alkoholiin: Mihin alkoholia tarvitsee? Mistä syistä ja missä tilanteissa sitä käyttää? Kampanjan suosio … Jatka lukemista Tipaton tammikuu 2021 – Löydä uusia tottumuksia!

Tipaton tammikuu -kampanja kutsuu jälleen miettimään suhdettaan alkoholiin: Mihin alkoholia tarvitsee? Mistä syistä ja missä tilanteissa sitä käyttää? Kampanjan suosio on kasvanut kahden viime vuoden aikana. Alkoholia käyttävistä suomalaisista 18 prosenttia viettää tipattoman tammikuun. Alkoholittomat kuukaudet ovat kasvussa myös maailmalla.

“Tipaton” tarjoaa tänä vuonna entistä enemmän kannustavia vaihtoehtoja ja uusia tottumuksia. Löydä vaikka liikunnasta tai Mocktaileista uusia tapoja, joille saa tulevinakin kuukausina sanoa: “Otetaaks yhet!”

Tipaton tammikuu on perinne, joka on jatkunut jo vuosikymmeniä. Tipattomalle voi ryhtyä itselleen sopivalla tavalla, esimerkiksi viettämällä kuukauden kokonaan ilman alkoholia, tai vähentämällä alkoholin käyttöä. Kannustavimmat tarinat kertovat Tipattomasta alkaneesta loppuelämän raittiudesta.

Tipaton tammikuu -kampanjan väki kehottaa huomioimaan turvavälit ja muut varotoimet koronaepidemiaan liittyen myös uusien tottumuksien suhteen. Pidetään huolta kaikkien terveydestä!

Liity Tipattomaan ja löydä uusia tottumuksia: ept-verkosto.fi/tipaton/

Lue “Tipattoman” tiedote: https://www.ept-verkosto.fi/blog-post/tiedote-liikunnalla-hyvaa-oloa-viinilasillisen-sijasta/

Kirjoita tässä kannanottosi aiheeseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olet ensimmäinen ottamassa kantaa! Tähän aiheeseen ei ole vielä annettu yhtään vastausta.