Raittiuden Ystävien edustajakokous siirtyy elokuulle 2021

Raittiuden Ystävät ry kutsuu sääntöjensä mukaan jäsenyhteisöjensä valtuutetut varsinaiseen edustajakokoukseen, joka pidetään lauantaina 28.8.2021 Turussa, Raittiusyhdistys Taimi II:n tiloissa, osoitteessa … Jatka lukemista Raittiuden Ystävien edustajakokous siirtyy elokuulle 2021

Raittiuden Ystävät ry kutsuu sääntöjensä mukaan jäsenyhteisöjensä valtuutetut varsinaiseen edustajakokoukseen, joka pidetään lauantaina 28.8.2021 Turussa, Raittiusyhdistys Taimi II:n tiloissa, osoitteessa Puutarhakatu 21, 20100 Turku. Tarkempi kokousaikataulu ilmoitetaan viimeistään kevään aikana.

COVID-19-pandemian vuoksi kokous siirtyy totutusta kesäkuun ajankohdasta elokuulle. Raittiuden Ystävien sääntöjen 5§ mukaan ”[Raittiuden Ystävien] varsinainen edustajakokous pidetään joka toinen vuosi toukokuun 1. päivän ja syyskuun 30. päivän välisenä aikana.” Koska edellinen edustajakokous pidettiin 8.6.2019 Iisalmessa, on seuraava RY:n edustajakokous määrä järjestää 1.5.–30.9.2021 välisenä aikana.

Kirjoita tässä kannanottosi aiheeseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olet ensimmäinen ottamassa kantaa! Tähän aiheeseen ei ole vielä annettu yhtään vastausta.