Lasten terveyskäräjillä aiheina koulukiusaaminen ja väkivallan ehkäisy

Vuosittain järjestettävillä Lasten terveyskäräjillä on tänä vuonna ajankohtaisena aiheena “Koulukiusaaminen ja väkivallan ehkäisy – kaikkien asia”. Tilaisuus järjestetään hybriditapahtumana (vaihtoehtoina … Jatka lukemista Lasten terveyskäräjillä aiheina koulukiusaaminen ja väkivallan ehkäisy

Vuosittain järjestettävillä Lasten terveyskäräjillä on tänä vuonna ajankohtaisena aiheena “Koulukiusaaminen ja väkivallan ehkäisy – kaikkien asia”. Tilaisuus järjestetään hybriditapahtumana (vaihtoehtoina paikalla olo tai etäosallistuminen) perjantaina 5.11.2021 klo 9.30–12.15.

Tilaisuudessa käsitellään koulukiusaamista ja -väkivallan ehkäisyä kokonaisvaltaisesti. Tämä työ vaatii panostuksia koko kouluyhteisön toiminnan tasolla ja yhteistyössä vanhempien ja ulkopuolisten tahojen kanssa. Tilaisuudessa kuullaan videoiden välityksellä lasten mielipiteitä kiusaamisesta ja sen ehkäisystä.

Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Lasten terveysfoorumin, Eduskunnan Lapsen puolesta -ryhmän ja SOSTE ry:n kesken.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: https://www.soste.fi/tapahtuma/lasten-terveyskarajat-2021/

Kirjoita tässä kannanottosi aiheeseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olet ensimmäinen ottamassa kantaa! Tähän aiheeseen ei ole vielä annettu yhtään vastausta.