Eläkeikäisten päihteidenkäyttö puheeksi Hengähdä hetkeksi -tilaisuuksissamme

Tilastot osoittavat yli 65-vuotiaiden alkoholinkäytön kasvaneen koko 2000-luvun ajan. Nyt jopa joka viidennellä eläkeikäisellä on vakava päihdeongelma. Kolmatta elämänvaihetta elävien … Jatka lukemista Eläkeikäisten päihteidenkäyttö puheeksi Hengähdä hetkeksi -tilaisuuksissamme

Tilastot osoittavat yli 65-vuotiaiden alkoholinkäytön kasvaneen koko 2000-luvun ajan. Nyt jopa joka viidennellä eläkeikäisellä on vakava päihdeongelma. Kolmatta elämänvaihetta elävien ja seniorikansalaisten hyvinvointiin tulee antaa apua ja tukea raittiuden ja elämänlaadun vahvistamiseksi. Raittiuden Ystävät tukee eläkeikäisiä muun muassa Hengähdä hetkeksi -tilaisuuksissa ja Raitis Linja -palvelupuhelimessa (p. 0800 508 230).

Raittiusviikolla, joka täyttää jo 100 vuotta, ja joka tunnetaan nykyisin Ehkäisevän päihdetyön viikkona (vko 45, 8.–14.11.2021) järjestetään kaksi Hengähdä hetkeksi -tilaisuutta:

11.11. klo 12.00 Huittisten kaupungin valtuustosalissa (Risto Rytin katu 36, Huittinen) sekä 13.11. klo 14.00 Kauhajoen kirkossa (Topeeka 9, Kauhajoki). Molemmissa alustaa Raittiuden Ystävien puheenjohtaja, professori Martti Vastamäki.

Marraskuussa järjestetään lisäksi Salossa Hengähdä hetkeksi -tilaisuuksien sarjaan kuuluva puheenjohtaja Vastamäen Nivelkulumat-luento 16.11. klo 17.00 Moision koulun auditoriossa (Uskelankatu 13, Salo).

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kirjoita tässä kannanottosi aiheeseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olet ensimmäinen ottamassa kantaa! Tähän aiheeseen ei ole vielä annettu yhtään vastausta.