Hengähdä hetkeksi -luento- ja keskustelutilaisuudet jatkuvat

9.6.2022 klo 17.00 – 19.00 Hämeenlinnan pääkirjasto, Leino-sali. Tilaisuudessa luennoi kasvatustieteiden tohtori, Raittiuden Ystävien pitkäaikainen työntekijä, Anneli Ilonen. Hän alustaa … Jatka lukemista Hengähdä hetkeksi -luento- ja keskustelutilaisuudet jatkuvat

9.6.2022 klo 17.00 – 19.00 Hämeenlinnan pääkirjasto, Leino-sali. Tilaisuudessa luennoi kasvatustieteiden tohtori, Raittiuden Ystävien pitkäaikainen työntekijä, Anneli Ilonen. Hän alustaa kotiseutuidentiteetin merkityksistä, esimerkkinä karjalainen kannakselainen identiteetti. Juontajana toimii Raittiuden Ystävien toiminnanjohtaja Marko Kailasmaa. Kahvitarjoilu.

Kaikki Raittiuden Ystävien Hengähdä hetkeksi -tilaisuudet ovat maksuttomia.

Tervetuloa mukaan!

Lue lisää Hengähdä hetkeksi -toiminnasta ja Raitis Linja -puhelimesta.

Kirjoita tässä kannanottosi aiheeseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olet ensimmäinen ottamassa kantaa! Tähän aiheeseen ei ole vielä annettu yhtään vastausta.